snimka 2 180 x 60«Универсален център» гр.Бургас е създаден с цел помощ при извършване на административно правни и визови услуги на български и чужди граждани. Консултации за получаване на Виза за Руската Федерация, подготовка на документи, застраховки и самолетни билети. Помощ на чужди граждани за получаване на статут за пребиваване в България.

За влизане в Руската Федерация, чуждестранният гражданин е длъжен да получи виза, ако не е установен друг ред в международния договор.

Визата трябва да се получи до влизане в Руската Федерация.

Визата се залепва вътре в паспорта на чуждестранния гражданин и съдържа следната информация: фамилия, име (на кирилица и с латински букви), дата на раждане, пол, гражданство (поданство), номер на документа за самоличност, дата на издаване на визата, разрешения срок за пребиваване в Руската Федерация, номер на покана за влизане в Руската Федерация или решение на държавния орган, срок на действие на визата, целта на влизането, данни на приканващата организация (приканващото физическо лице), продължителност на визата.

Операторите на «Универсален център»    ще Ви консултират по всеки въпрос, свързан с оформяне на руска виза, ще помогнат за попълване на визова анкета, ще приемат и обработят предоставения от Вас пакет от документи и ще го предадат в Консулския отдел или Генералното Консулство на Руската Федерация.

«Универсален център» предоставя на гражданите на Република България и на други държави без българско гражданство следващите услуги:

  • Консултиране по въпроси за получаване на виза за Руската Федерация.
  • Прием и обработка на документи за оформяне на визи.
  • Предаване на документи за разглеждане в консулско учреждение на Руската Федерация
  • Издаване на документи на заявителя

«Универсален център» гр. Бургас  – детайлна информация на услугите

  1. Необходими документи  – изтегли тук
  2. Цени на услугите – изтегли тук
  3. Допълнителни услуги – изтегли тук
    До 1.06  «Универсален център» Бургас прави 5% отстъпка от цената за издаване на  Виза за Руската Федерация

Моля, имайте предвид, че «Универсален център» Бургас изпълнява само сервизни функции. Решението за издаване или отказ за издаване на виза се взема единствено и само от Руското консулство!

 

Специално предложение

До 1.06 «Универсален център» Бургас прави 5% отстъпка от цената за издаване на Виза за Руската Федерация