На 1 юли в Бургас отвори врати учебен център от мрежата на Хелен Дорон. Всички от екипа се готвят за началото на учебната година през септември, като вече са проведени първите демо уроци за децата на Бургас.

Идеята на метода е усвояването на чужд език в ранна възраст от деца с използването на революционната методология на Хелен Дорон – децата първо да се научат да разбират и говорят, а след това да пишат и четат – също както усвояват и майчиния си език.

Хелен Дорон Преди 30 години лингвистката Хелен Дорон прави революция в преподаването на английски като втори език, като разработва методология, близка до усвояването на майчиния език
Днес „Хелен Дорон” е международна франчайзингова мрежа, която успешно работи повече от 30 години в над 30 страни, привличайки над 2 милиона деца от всички възрасти. В България „Хелен Дорон” присъства от 2006 г.

Учебната година в Хелен Дорон Бургас започва през септември и завършва през юни, като през лятото се провеждат открити уроци, на които родителите да се запознаят с метода и да видят как реагира детето им в реална атмосфера. Групите се формират с до 7 деца, като разликата във възрастта им не е повече от 4 месеца, за да могат всички заедно да се включват в забавленията.

Учителите в „Хелен Дорон“ внасят забавления, въображение, атрактивни игри, любов към преподаването и много артистичност по време на учебния процес. Всеки преподавател преминава през интензивно обучение и отделни семинарни дни, за да придобие сертификат за всеки отделен курс.

Развитие: Въпреки че методът работи повече от 30 години, Хелен Дорон се стреми да е в крак с времето, новите тенденции и технологии. За улеснение на родителите се поддържа онлайн портал, както и мобилни приложения.

Защо „Хелен Дорон”? Защото работим с екслузивни програми, разработени от експерти, и чрез метод, доказал ефективността си през годините…И защото децата обичат да учат с „Хелен Дорон”!

 

 

Специално предложение

Безплатни ДЕМО Уроци за различни възрасти до началото на учебната година. Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 36 39, чрез лично съобщение на страницата във фейсбук или по имейл: simonamladjova@gmail.com