Les export 2 Специализирана складова база, създадена в 60-те години на 20 век като външнотърговско складово стопанство на ВТО „ЛЕСОИМПЕКС” гр. София. Над 50 години опит и непрекъснато надграждане. Базата ще Ви впечатли с духа и традициите си. Още щом влезете в двора ще усетите добрия стопанин във всяко ъгълче на всеки склад. Няма да ви грабне блясък и шик, но ще се почувствате на спокойно и сигурно място. Такива места са вече изключителна рядкост в България.

Отдаваме под наем складови помещения с размери от 60 кв.м. до 4 000 кв.м. Помещенията са подходящи за съхранение на всякакъв вид дървесина, строителни материали, мебели, железария, дограма и пр. В складовата база е осигурен лесен достъп дори и за най-големите товарни автомобили.
Базата е оградена и се охранява денонощно от фирма „3S СОТ” гр. Бургас. Осигурен е достъп на наемателите и техните клиенти по всяко време на денонощието. Предлагаме механизирано товарене и разтоварване в рамките на работното време за служителите на „Лесекспорт” АД.
Ние поддържаме складовите помещения в отлично състояние и отстраняваме текущите повреди своевременно. Добри стопани сме както за нашата , така и за собствеността на наемателите ни.

 Les export 0   Les export 1   Les export 3   Les export 5   Les export 4   Les export 6

 

 

Специално предложение

ВСИЧКО, КОЕТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ НАС КАТО УСЛУГИ, ОТНОШЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ Е СПЕЦИАЛНО. Свържете се с нас да получите индивидуална оферта.