Разгледайте пълната функционалност на сайта която е описана в презентацията:

Презентация – Представяне www.burgas29.com

1)      Кой може да се регистрира?

–          Всеки който има фирма,обект или извършва законова дейност,която иска да рекламира може да бъде вписан в www.burgas29.com

2)      Каква е минималната сума за регистрация?

–          Минималната сума за регистрация е 48 лева.

3)      За колко време е регистрацията ?

–          Регистрация е за период от 1 година като сумата се заплаща еднократно,при вписване   на обекта .

4)      Как да проверя регистрацията си в www.burgas29.com?

–          След вписването в www.burgas29.com от администратора на сайта получавате УКН /уникален клиенстки номер/ и банкова сметка .

5)      Как да извършва  заплащането ?

–          Заплащането се извършва по банков път  по сметка на фирмата  след което получавате електронна фактура  на регистрационния си  e-mail  или на място в офиса на фирмата.

–          В платежния документ впишете УНК /уникален клиентски номер/.

6)      Не мога да направя сам регистрация на своя обект. Как да постъпя?

–          Свържете се с  администратора на www.burgas29.com   чрез тел: 088 621 38 48 или 056 813 665 с който ще можете да обсъдите проблема или да уточните посещение от екип за да се извърши регистрация.

7)      Имам няколко обекта. Как да постъпя?

–          За собственици на няколко обекта е възможно да се направи регистрация за всеки обект по отделно.

–          Ако собственика иска да получи специална оферта за регистрация нека да се свърже с администратор на e-mail: burgas29@burgas29.com  като опише точно желанието си за да може да получи максимално добра цена.

8)      Как се извършва подреждането на обектите?

–          Всички обекти се подреждат по обратен ред на вписването т.е последните излизат първи, като деветте места на главната страница се заплащат отделно.

9)      Имам  направена регистрация но искам да сменя съдържанието на представянето. Как да постъпя?

–          В рамките на периода от 1 година е възможно еднократно  изменение, което е безплатно. За следващи изменения, заплащането е половин такса и  е необходимо да се свържете с администратор на тел: 088 621 38 48 или 056 813 665 или e-mail: admin@burgas29.com

10)   Кога спира показването на обект в www.burgas29.com ?

–          Спирането може да стане при изтичане на абонамента.

–          Спирането може да стане по желание на клиента  като се свърже с администратор и заяви прекратяване на показването. За целта е необходимо лицето което иска спирането да удостовери че представлява обекта.

11)   Мога ли да добавя свой собствен сайт?

–          Вашия собствен сайт се представя непрекъснато в сайта www.burgas29.com с Вашия обект при положение че сте го отбелязали в картата за вписване.

12)   Мога ли да имам специално представяне на обекта си?

–          Да – всеки един обект може да бъде представен на най-вижданите места в сайта /деветте на началната страница, на страницата на областите в които е определен/ .За тази цел се свържете с администратор  на e-mail office@burgas29.com  или на тел. 056 813 665 или 088 621 38 48 за да получите ценово предложение.

13)   Мога ли да поискам място за допълнителна реклама в сайта. www.burgas29.com ?

–          Да направете запитване за  реклама на e-mail office@burgas29.com  или на тел. 056 813 665 или 088 621 38 48 и ще получите съответните оферти за реклама.

14)   Промених търговското наименование на обекта си. Мога ли да го сменя в www.burgas29.com?

–          Да това може да стане безплатно. Изпратете e-mail : burgas29@burgas29.com с новото име на обекта и промени в съдържанието.